• Vaellustytöt

Vaelluksen synty


”Entä jos ruokavalion tai harjoitusohjelman sijaan pantaisiinkin kuntoon koko elämä?” Kirjoitti Aki Hintsa. Tästä ajatuksesta lähti käyntiin meidän kolmen hyvinvointiin intohimoisen nuoren naisen Vaellus, The journey of life.

Olemme kolme yrittäjyyden- sekä tiimijohtamisen liiketalouden opiskelijaa. Aloitimme Tampereella yhteisen opiskelutaipaleen syksyllä 2016. Tutustuttuamme toisiimme paremmin huomasimme kulkevamme samankaltaista polkua hyvinvoinnin parissa. Yhteinen intohimo sitoi meidät yhteen luettuamme tarinan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläästä, Aki Hintsasta. Olemme kaikki perehtyneet Hintsan Coreen ja sitä kautta saaneet paljon apuja omaan elämäämme. Kirjoitimme Voittamisen anatomiasta kirjaesseen, jonka löydät täältä Proakatemian esseepankista. Essee loi pohjan Vaellus- blogille, jota lähdimme yhdessä toteuttamaan. Etsimme vastauksia sille, kuka minä olen ja mitä minä haluan elämältä. Siitä Vaelluksessa on kyse, matkasta.

Hintsan luoman Coren lisäksi meitä yhdistää kilpaurheilu sekä yhteiset arvot elämälle. Arvomme ovat ihminen, läsnäolo, avoimuus, vilpittömyys sekä kasvu. Näiden pohjalta haluamme muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Jokaisella meistä on kokemusta suuremmista elämän kriiseistä, joista yksin selviäminen on ollut mahdotonta. Voimme kutsua itseämme kokemusasiantuntijoiksi erityisherkkyyden, syömishäiriön, stressiperäisen psykoosin sekä identiteetin etsinnän haasteiden voitoksi kääntämisessä. Lisäksi jaamme elämän kauniita asioita liikunnan, ruoan sekä matkustelun parissa ekologista elämäntyyliä vaalien.

Blogissa kirjoitamme oivalluksistamme, sekä opeistamme matkan varrella. Näin haluamme tukea sinun Vaellustasi. Hyvinvointi niin henkisesti kuin fyysisestikin kuuluu kaikille!

Olemme kaikki kiitollisia sekä onnellisia päästessämme aloittamaan 2018 kesän kanssasi! Jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa ja toukokuu aloitetaan rohkeasti Persoona -teemalla. Blogi alkaa esittelyillä, jolloin pääsette lähemmäksi meitä ja meidän Vaellusta.

Lämpimästi tervetuloa!

Tänään olemme kiitollisia!

#Kiitollisuus #Persoona #Hyvinvointi #Läsnäolo #Erityisherkkyys #Vaellus

269 katselukertaa0 kommenttia
  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now