• Evianna

Throwback: Miles For Minds


Mikä onkaan helpompaa kuin lähteä juoksuun lähtöviivalta tilanteessa, jossa ei ole kuin voittajia. Kun olen juossut 10 kilometriä, olen hoitanut oman osuuteni kilpailusta itseäni vastaan sekä varainkeruu kamppanjaa varten, johon lähdimme mukaan Miles For Minds -joukkueen kanssa. Joukkueeseemme kuului lisäkseni Nuppu, hyvinvointi vlooggaaja ja joukkueen perustaja Adama sekä Rosa ja Samu. Kukin meistä juoksi Mielenterveysseuran asian puolesta, mutta juoksulla oli varmasti iso merkitys myös meille juoksijoille itsellemme. Kuka ylitti itsensä ensimmäisellä puolikkaalla maratonillaan, kuka juoksi ensimmäistä kertaa juoksutapahtumassa ylipäätään.

Joukkueemme nimi Miles For Minds perustui varainkeruumme kohteelle, joka oli jo mainittu Suomen Mielenterveysseura. Lahjoituskohde oli meille merkityksellinen myös kokemusasiantuntijan näkökulmasta. Monelle juoksu on toiminut voimanlähteenä sairaudesta toipumisessa ja näin on kokenut myös Nuppu. ”Vaikka puolimaratoneistani tämä oli viides, olin ensimmäistä kertaa mukana hyväntekeväisyysjuoksussa, johon osallistuminen sai todella olon tuntumaan merkitykselliseltä. Saimme olla selkeä osa isompaa kokonaisuutta muiden juoksijoiden kanssa, ei ainoastaan Miles For Minds porukan kesken, vaan myös lahjoituskohteena olevan Mielenterveysseuran kautta. Se, että keräsimme varoja suomalaisten mielenterveydestä huolehtivalle taholle, tuntui ja tuntuu edelleen tärkeältä. Mielenterveyden ongelmista kärsineenä halusin osallistua kampanjaan, kun siihen tuli hieno mahdollisuus, jopa yhdistämällä itselle niin rakas laji ja hyväntekeväisyys. Uskon, että maailmassa tarvitaan yhä enemmän tilaisuuksia ja kampanjoita, joissa jokainen voi kantaa kortensa kekoon, pienin tai suuremmin toimin. Jokaiselle löytyy varmasti oma tapa toimia tärkeiden asioiden hyväksi!” Nuppu kommentoi juoksukokemustamme.

Omalla kohdallani kympin juoksua kiihdytti varmasti pehmeä askellus, jonka mahdollisti joukkueellemme sponsoroidut Sauconyn lenkkarit. Yleensä juoksukenkä vaatii tietynmittaisen sisäänajojakson, jotta se ei vahingoita koville joutuvia jalkoja, mutta tämä kenkä istui kuin istui jalkaani jo ensimmäisellä juoksukerralla! Näitä kenkiä tulen käyttämään vielä monet kerrat, koska tuntuma oli niin loistava. Tiedä vaikka ensi kerralla niillä taittuisi jo kokonainen maratonkin!

-Evi


45 katselukertaa0 kommenttia
  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now