• Nuppu

Ihon elvytystä Evolvella


(Kaupallinen yhteistyö)

Joko Evolve on sulle tuttu? Ellei, niin kohta on! Kyseessä on Englannin Hertfordshiressä käsintyönä valmistettava luonnonkosmetiikkatuotesarja. Evolve Organic Beauty sisältää valikoimassaan pienissä erissä tuotettuja tehokkaita tuotteita, jotka hivelee hipiää mutta myös miellyttää silmää. En yhtään ihmettele, että tämä tuotesarja on hyvin yleinen näky kosmetiikkablogien lisäksi myös skandinaavisissa kylppärisisustuskuvissa. Tummat ja simppelit purnukat pitävät sisällään tarvittavat tuotetiedot luonnonvalkeissa etiketeissä. Ainesosien lisäksi pakkauksesta löytyy tieto myös tuotteen tekijästä/purkittajasta, - oiva tapa luoda henkilökohtaista suhdetta kuluttajan sekä pienen tuottajayrityksen välille. Pakkaukset tuntuvat yllättävän ylellisiltä, näin opiskelijaystävälliseen hinta-laatu-suhteeseen. Me likey! Koska kaikki tuotteet valmistetaan käsin, ne valmistetaan myös hyvin pienissä erissä, jolloin tuotteiden tuoreus saadaan varmistettua. Evolven kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eikä eläinkokeita ole käytetty missään vaiheessa. On ihana huomata, että arvoista on pidetty kiinni alusta alkaen.

Mitä minä valitsin Evolvelta?

Nyt sain hyvän tutustumisen kyseiseen tuotesarjaan kattavalla katsauksella Evolve -sarjasta. Valitsemiani tuotteita: Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo seerumi 30ml

Evolve Organic Beauty Miracle Mask AHA Kuoriva hedelmähapponaamio 60ml

Evolve Organic Beauty African Orange Aromatic Wash Vartalonpesuaine 250ml

Evolve Organic Beauty Daily Defence Kosteuttava kasvosuihke 100ml

Evolve Organic Beauty African Orange Aromatic Lotion Kosteuttava vartalovoide 250ml

Iso kattaus kaikkea ihanaa! Se mikä kaikkia näitä yhdistää, on juuri sopivan voimakkaat tuoksut, sekä iholle jäävä mukavan joustavan kosteutettu tunne. Myönnetään, en ole koskaan käyttänyt ihoseerumeita. Verkkokaupassa vieraillessani jouduin jopa kysymään, miksi näitä seerumeita ylipäätään käytetään. Paljon kertoi toki myös käyttökokemus, jonka jälkeen iho tuntui kummallisen kimmoisalta nopeasti imeytyvän seerumin jälkeen. Pumppupullosta seerumi oli mukava levittää, aiemmin näkemiini pipetteihin verrattuna. House Of Organicin blogista löytyykin hyvä kiteytys kyseisestä Hyaluronihaposta, jota kyseinen seerumi sisälsi:

“Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Tämä tehokas asiakkaidemme rakastama Evolve hyaluronihapposeerumi sisältää 200 mg hyaluronihappoa per pullo. Hyaluronihapon on todistettu kosteuttavan ihoa sisältäpäin ja tasoittavan juonteita ja ryppyjä tehokkaasti.“ Tuote sopii hyvin myös nuoremmille nimenomaan ihon kosteutukseen, vaikkeivat juonteet olisivatkaan akuuttina ongelmana. Ja mikä tekee juonteistakaan ongelman? Yhteiskunnan nuoruutta ihannoivan ideaali-ihmisen malli antaa ihan väärää kuvaa todellisuudesta. Minusta ihonhoidossa on nimenomaan kyse hyvän olon tuottamisesta itselle ja arjen hemmottelusta, eikä niinkään väistämättömistä elämänmerkkien ehkäisystä. ;) Käy säkin ihmeessä tsekkaamassa www.houseoforganic.fi, ja lue myös edellinen blogipostaukseni (Luonnonkosmetiikkaa - vai Fairya naamaan?), jossa esittelen kyseistä verkkokauppaa vielä hitusen enemmän. Suosikkiverkkokaupassa yhdistyvätkin juuri kotimaisuus, tärkeät arvot, luonnonmukaisuus, sekä hyvä hinta-laatu-suhde. <3

Ihanaa päivää just sulle!

-Nuppu


82 katselukertaa0 kommenttia
  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now