• Nuppu ja Evianna

Uni: unesta puhujat


Tämän kuun teemana Vaelluksessa ollaan pohdittu unen merkitystä. Päätimme ensimmäistä kertaa kokeilla uuden alueen valtaamista hyvinvoinnin some sisällöntuotannossa ja kertoa meidän ajatuksia podcastille! Mitä tarkoittaa unihygienia? Oliko jännäri elokuva juuri ennen nukkumaanmenoa sittenkään hyvä idea? Muutama sana älylaitesaarnaa ja unensaannin vaikeuksissa samaistumista. Tässä jaksossa studiossa paikalla Evi ja Nuppu. Käy kuuntelemassa pohdintojamme unesta tämän linkin kautta: https://anchor.fm/vaellusjourney/episodes/Vaellus---Unesta-puhujat-e3af7h

Palataan asiaan taas ensi kuussa uusin hyvinvointiin liittyvin teemoin. Mahtavaa, että olit mukanamme jälleen! Rakkaudella, Evi ja Nuppu


34 katselukertaa0 kommenttia
  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now