• Vaellusjourney

Minimalismi - hyväntahdon vastarintaliike

Päivitetty: 25. touko 2020


Nykyihmisen elämä on kuin hölmöläisen peitonjatke; jatkuva voiton projekti. Jos tavoitteiden tarkoitus on olla saapumatta mihinkään päämäärään, voi huomata ajautuneensa pulmalliseen kierteeseen. Tässä kierteessä rahan lisäksi kulutetaan luonnonvaroja, mutta myös henkilökohtaiset voimavarat uhkaavat loppua. Toiset ovat ryhtyneet uimaan vastavirtaan, josta on saanut alkunsa minimalismiksi kutsuttu liike. Tässä Vaelluksen toisessa podcastissa keskustellaan minimalistisesta elämäntavasta. Tulet saamaan pienen tietoiskun siitä, mistä tässä hyväntahdon vastarintaliikkeessä aikakautemme kulutuskulttuuria vastaan, onkaan kyse.

Pääset kuuntelemaan podcastin tästä linkistä: https://anchor.fm/vaellusjourney/episodes/Vaellus---minimalismi-e8d723

Haluamme kehittää podcastiamme, joten sun palautteellasi on meille iso merkitys! Koska podcast laitteiden käyttöä vielä harjoitellaan, huomaa, että saatat joutua laittamaan hieman ylimääräistä volyymia kuulokkeisiin, jotta kuulet kunnolla juttujamme. Tässä jaksossa studiossa on paikalla Evi ja Nuppu. Inspiroivia kuunteluhetkiä Vaelluksen parissa! Rakkaudella, Evi ja Nuppu


44 katselukertaa0 kommenttia
  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now