• Evianna

Matkasta hyvinvointiin


Viime perjantaina laskeuduttiin pilvilinnoista takaisin arkeen - kirjaimellisesti. Sen opinahjon, josta myös Vaellus on saanut alkunsa, perinteisiin kuuluu, että valmistuvat opiskelijat toteuttavat viimeisenä vuotenaan kansainvälisen projektin yhdessä tiimiyrityksensä kanssa. Meidän yrityksellä Kajolla lykästi, kun Namibialainen matkatoimisto kiinnostui meidän digimarkkinoinnin osaamisesta. Projekti, jota lähdimme toteuttamaan Afrikkaan Explore Namibia matkatoimistolle, sisälsi markkinatutkimuksen, sosiaalisen median näkyvyyden ja eeppisen after movien kuvaamisen melkein 2000 kilometrin ajoreitiltämme kohdemaassa.

Tämä huikea työreissu toteutettiin yhdessä 14 tiimiläisen voimin. Nyt pari päivää reissusta palanneena halusimme vielä istua mikin ääreen pohtimaan, kuinka olemme toipuneet ikimuistoisesta matkastamme ja, miten se on vaikuttanut meidän hyvinvointiin. Voit käydä kuuntelemassa podcastin aiheesta tämän linkin kautta (ja hei, olethan huomannut, että podcastimme löytyy myös Spotifysta hakusanalla vaellusjourney!) Tässä Vaelluksen kolmannessa podcastissa studiossa ovat Nuppu, Evi sekä vierailevana tähtenä meidän tiimiyrityksen Toni.

Tässä jaksossa pohditaan siis kysymyksiä, kuinka pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan poikkeavissa olosuhteissa. Kun matkustaa porukassa, välillä käy mielessä, että jostain pitäisi joustaa tai toisinaan, mistä rutiineista täytyisi pitää kiinni, jotta omaa hyvinvointia olisi helpompi ylläpitää. Lisäksi annamme muutamia neuvoja siitä, miten reissuun voi varustautua, kun vastassa on täysin uudenlainen bakteerikanta, sääolosuhteet ja pitkäksi venyviä iltoja.

Kuvat: Jimi Iikkanen & Aleksi Laakkonen

Toivomme todella, että viihdyt näiden reissukuulumisiemme parissa. Tiedä, vaikka innostuisit vielä itsekin lähtemään matkalle Namibiaan. Näihin kuviin ja tunnelmiin haluamme toivottaa sinulle iloista joulunaikaa ja jatketaan voimalla hyvin taas ensi vuoden puolella!

Rakkaudella, Nuppu, Evi & Toni


57 katselukertaa0 kommenttia
  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now