• Nuppu

Heippahei kesälle, moi syksylle!

Päivitetty: 27. elo 2020

Elokuu on jo pitkällä. Heinäkuu piti sisällään asioita, joita mielestäni ideaaliin lomakuukauteen kuuluu, siis itseni mielestä. Lomailin lähes koko kuukauden, mikä tuntui poikkeukselliselta luksukselta monien opiskeluvuosien jälkeen, jolloin kesäkuukaudet tuli vietettyä tehden rahaa taas uutta lukuvuotta varten.

Vietimme kuukauden pääasiassa Kaustisella, mikä tuntui lähes ainoalta oikealta paikalta viettää loma, oli sitten maailman laajuista koronakriisia tai ei. En ole koskaan ollut sitä tyyppiä, että tykkäisin matkustaa suomen kesäkuukausina, lainkaan väheksymättä heitä, ketkä näin tykkäävät tehdä. Suomen kesä on kaunis, satoi tai paistoi. Ja tässä nimenomaisessa kuussa itseasiassa enemmän ropisi kuin säteili. Hellettä riitti kesäkuun, sekä nyt töihin palatessa elokuussa, mutta se ei vienyt eikä vähentänyt nautiskelua lomasta.


Ensimmäisen viikon vietimme perheen kanssa Hossassa patikoiden ja nauttien Kainuun syvistä kirkasvesisistä lammista. Reissu toteutettiin perheen "aikuisten" kesken ja mukaan mahtui myös 14-v pikkuveli Sisu, joka yhtään mukisematta taittoi kilometrikymmeniä meidän muiden mukana. <3 Kaustisella ollessa käytin kaiken aikani itselleni tärkeisiin asioihin. Perheeseen, liikuntaan, käsitöihin, pulahduksiin Tastulanjärvessä. Valehtelisin jos väittäisin, ettei kuukauteen olisi kuulunut varjoja, sillä läheisen sairaus oli läsnä jokaisessa päivässä, ja vietin kymmeniä tunteja puhelimessa tilanteen ollessa akuuteimmillaan. Elämä ei ole koskaan vain mustavalkoista.

10 katselukertaa0 kommenttia
  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now