• Jenni

Uusi Vaeltaja Jenni

Päivitetty: 25. touko 2020

Heippa juuri sinulle Vaelluksen lukija, täällä kirjoittaa ensimmäistä kertaa Jenni! Pakko myöntää, että nyt vähän jännittää! On minulle suuri kunnia päästä osaksi Vaelluksen upeaa tiimiä, ja pystyn toivottavasti ilahduttamaan sinua kirjoituksillani tästä eteenpäin. Vaelluksen tiimi saa minut vahvistuksekseen, ja nyt voimme vihdoin kertoa julkisesti tästä uudistuksesta.Hieman tarinaa siitä kuka on Jenni, eli olen toisten Vaeltajien (Evianna ja Nuppu) kanssa samaan aikaan jouluna 2019 Proakatemialta valmistunut yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomi. Opintojen päätyttyä lähdin tekemään työharjoittelua Californian Piilaaksoon, ja Suomeen palattuani hain noin kaksi viikkoa töitä, jonka jälkeen päädyinkin hakemaan starttirahaa aikeinani perustaa oma yritys. Viime viikolla sain lopulta oman yritykseni perustettua, ja niin matkani yrittäjänä sai alkunsa. Tulen varmasti kertomaan enemmän ideasta yritykseni takana tulevissa blogipäivityksissä. En voisi olla enemmän innoissani tulevasta, ja ottaisin sinut mielelläni matkalle mukaan kirjoitusteni parissa.Minulle rakkaita harrastuksia ovat mm. kuvataide sekä pikajuoksu Tampereen Pyrinnössä, jossa päälajini on 400 metriä. Ensimmäisen kilpailuni juoksin ollessani 4-vuotias, ja juokseminen tuo minulle valtavasti energiaa opettaen samalla periksiantamattomuutta ja päämäärätietoisuutta. Koen näiden ominaisuuksien hyödyttävän myös yrittäjyyden polulla.


Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa myös luonnossa, joko lähimaastossa tai perheeni omistamalla kosteikkoalueella Virroilla. Olen kirjoittanut epäsäännöllisen säännöllisesti paria blogia ennen Vaellukseen siirtymistäni, ja ensimmäisen blogini perustin jo kymmenisen vuotta sitten. Valokuvaus on kulkenut mukana ensimmäisen blogini perustamisen ajoista saakka, joka sekin on minulle rakas harrastus.
Toisten Vaeltajien tavoin, kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä terveelliset elämäntavat ovat minulle tärkeitä asioita. Jo Vaelluksen syntyajoista lähtien olen salaa haaveillut pääsystä jakamaan ajatuksiani juuri Vaeltajien tiimissä.


Kirjoittajana ja elämässä yleensäkin olen aika reflektoiva tyyppi, ja tähän pisteeseen minut on suurimmalta osin ajanut opinnot Proakatemialla. Ennen Proakatemiassa opiskelua ajelehdin niin sanotusti elämässä eteenpäin tiedostamatta, kuinka voisin vaikuttaa esimerkiksi omaan ajatteluuni tai itsetuntooni. Siellä opin erilaisia tekniikoita ja toimintatapoja, joiden avulla elän huomattavasti tiedostavampaa elämää tällä hetkellä. Tästä kuulet enemmän lähitulevaisuudessa, nimittäin pian julkaistavassa podcastissamme.


Toivon kirjoittamiseni olevan alusta lähtien mahdollisimman interaktiivista, eli sinä, joka olet ajautunut lukemaan tätä tekstiä, toivon kovasti, että kerrot millaista sisältöä toivoisit löytäväsi kirjoittamistani blogiteksteistä. Kiitos, kun luit tekstin tänne asti!

Ihanaa helatorstaita!


♥: Jenni

62 katselukertaa0 kommenttia
  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now