Uni: unesta puhujat

February 27, 2019

Tämän kuun teemana Vaelluksessa ollaan pohdittu unen merkitystä. Päätimme ensimmäistä kertaa kokeilla uuden alueen valtaamista hyvinvoinnin some sisällöntuotannossa ja kertoa meidän ajatuksia podcastille!

Mitä tarkoittaa unihygienia? Oliko jännäri elokuva juuri ennen nukkumaanmenoa sittenkään hyvä idea? Muutama sana älylaitesaarnaa ja unensaannin vaikeuksissa samaistumista. Tässä jaksossa studiossa paikalla Evi ja Nuppu. Käy kuuntelemassa pohdintojamme unesta tämän linkin kautta: https://anchor.fm/vaellusjourney/episodes/Vaellus---Unesta-puhujat-e3af7h

 

 

Palataan asiaan taas ensi kuussa uusin hyvinvointiin liittyvin teemoin. Mahtavaa, että olit mukanamme jälleen!

Rakkaudella, Evi ja Nuppu

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vaellus ei ole ainoastaan ylläpitäjiensä yhteisö, vaan avoin kaikille henkisestä kasvusta ja hyvinvoinnista  kiinnostuneille. Matkaan pääsee helpoiten, kun seuraa meitä somessa ja kommentoi rohkeasti omia ajatuksiaan eri postauksiin. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä. Myös sun tarinasi on enemmän kuin tervetullut julkaistavaksi blogissamme!

  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now