Minimalismi - hyväntahdon vastarintaliike

October 30, 2019

Nykyihmisen elämä on kuin hölmöläisen peitonjatke; jatkuva voiton projekti. Jos tavoitteiden tarkoitus on olla saapumatta mihinkään päämäärään, voi huomata ajautuneensa pulmalliseen kierteeseen. Tässä kierteessä rahan lisäksi kulutetaan luonnonvaroja, mutta myös henkilökohtaiset voimavarat uhkaavat loppua. Toiset ovat ryhtyneet uimaan vastavirtaan, josta on saanut alkunsa minimalismiksi kutsuttu liike. Tässä Vaelluksen toisessa podcastissa keskustellaan minimalistisesta elämäntavasta. Tulet saamaan pienen tietoiskun siitä, mistä tässä hyväntahdon vastarintaliikkeessä aikakautemme kulutuskulttuuria vastaan, onkaan kyse.

 

Pääset kuuntelemaan podcastin tästä linkistä: https://anchor.fm/vaellusjourney/episodes/Vaellus---minimalismi-e8d723

 

 

Haluamme kehittää podcastiamme, joten sun palautteellasi on meille iso merkitys! Koska podcast laitteiden käyttöä vielä harjoitellaan, huomaa, että saatat joutua laittamaan hieman ylimääräistä volyymia kuulokkeisiin, jotta kuulet kunnolla juttujamme. Tässä jaksossa studiossa on paikalla Evi ja Nuppu. Inspiroivia kuunteluhetkiä Vaelluksen parissa!


Rakkaudella, Evi ja Nuppu

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Lukemasi perusteella suosittelemme:

Arki pidossa

March 26, 2020

Resilienssiä rakentamassa

March 19, 2020

1/15
Please reload

"Kolme nuorta elämää täynnä olevaa naista jakavat kanssasi sykähdyttävän tien, Vaelluksen. Vaellus on tapa nähdä elämän kauneus kaiken kiireen sekä kaaoksen keskellä."

  • White Facebook Icon

Facebook

  • White Instagram Icon

Instagram

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now