Mistä Vaellus sai alkunsa?

Vaellus sai alkunsa kolmen naisen lujasta ystävyydestä, joiden tiet kohtasivat yhteisellä opintaipaleella syksyllä 2017. Samaistumisesta toistensa historiaan entisinä urheilijoina, syntyi idea hyvinvointiportaalista, jossa tarjottaisiin omiin kokemuksiin perustuvaa vertaistukea. Vaellukseen perustajiin kuuluvat silloin Maria, Nuppu ja Evianna. Myöhemmin Maria kuitenkin löysi oman polkunsa, jonka seuraamiseen sai tiimiltä täyden tuen, vaikka se tarkoittikin Vaelluksesta pois lähtemistä. Maria on silti aina yksi Vaellusjourneyn perustajajäsenistä.

 

Kevään 2020 aikana uusi tiimiläinen Jenni liittyi Vaelluksen kehittämistyöhön mukaan. Myös häntä yhdisti samankaltainen historia kuin myös ystävyys tiimiläisten kanssa. Uudistusten myötä Vaellusksesta on kehittynyt hyvinvointiportaali, jonka tarkoituksena on tarjota apua elämän “resetointiin” eli uudelleen oragnisointiin, jossa hyvinvointi asetetaan tärkeysjärjestyksen kärkeen. Myös vastuu ympäristöstä kulkee juurevana osana näitä henkilökohtaisesta kasvusta kertovia pohdintoja.

Haluamme jakaa sinun kanssasi ajatuksen läsnäolon voimasta, liikunnan ilosta, hyvästä ruoasta ja elävöittävästä luonnosta, joka on kaikki osa elämän mittaista Vaellusta.

Tervetuloa osaksi yhteisöämme! 

 

♥: Evianna, Nuppu & Jenni

  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
IMG_20191205_142435