Mikä on Vaellusjourney?

Keväällä 2020 aikana koko maailma seisahtui koronapandemian vuoksi. Erilaiset rajoitteet jatkuvat yhä ja epäillään onko joistain käytänteistä tulossa uusi normaali. Valtaosa töistä siirtyi kertaheitolla verkkoympäristöön. Kriisitilanne organisoi monen tärkeysjärjestyksen uudelleen, jonka seurauksena myös Vaellurjourney päätettiin uudistaa.

Koska koronatilanteen vakavuus pakotti jokaista pysähtymään, se kirkasti myös Vaelluksen tarkoitusta. Niin useat ovat joutuneet järjestämään elämänsä uudelleen kriisistä johtuneitten toimenpiteiden vuoksi, että havaittiin tarve uudenlaiselle hyvinvointipalvelulle. Vaelluksen tarkoitus on tarjota apua elämän “resetointiin” eli uudelleen oragnisointiin, jossa hyvinvointi asetetaan tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

Vaelluksen tiimiä yhdistää tiimioppimiseen ja yrittäjyyteen perustuvat korkeakouluopinnot, mutta myös historia, jossa elämä on tullut syystä tai toisesta resetoiduksi jo ennen kevättä 2020. Vaellusjourneyn tarkoitus on siis tarjota uudenlaista hyvinvoinnin konsultaatiota, jonka tarkoituksena on ohjaa, kuinka uudelleenorganisoida elämänsä sekä yksityishenkilöille että yrityksille. 

Vaelluksen tiimi
Evianna Sipilä

Evianna on tyyppi, jossa yhdistyvät energisyys ja syvällinen elämän tarkastelu. Intohimo vastuulliseen ja kestävään elämäntapaan ovat suuntaamassa häntä kohti yrittäjyyden urapolkua. Evianna teki opinnäytteenään eettisen muotiverkkokaupan Story of Hope Oy:n brändin kehittämistyön. Valmistumisensa jälkeen hänelle tärkeimmäksi projektiksi nousi muiden auttaminen henkilökohtaisten tavoitteidensa saavuttamisessa. Evianna ihannoi minimalismia ja rakastaa tehdä asioista kauniita. Herkkyytensä vastapainoksi, hänet voi löytää pelailemasta katukorista.

Eviannalta saat apua henkilökohtaisten tavoitteiden kirkastamiseen tai yrityksen brändiviestin kehittämiseen!

Nuppu Laaksonen

Nuppu on luova organisaattori, joka työskentelee yrittäjämäisellä otteella muut huomioiden. Tällä hetkellä hän työskentelee Tampereen Crazy Townin yhteisömanagerina, jossa hän pääsee toteuttamaan kiinnostustaan tiimioppimiseen sekä organisaation Lean-mallin kehittämiseen. Nupulle on erittäin tärkeää, että työnteko pohjautuu arvoihin, josta esimerkkinä hänen tekemä vapaaehtoistyö eri järjestöille kuten Zero Waste Finland Ry:lle ja Nyyti Ry:lle. Myös monipuolinen liikunta ja toiminnallinen harjoittelu ovat lähellä Nupun sydäntä, josta hänen työkalupakkiin onkin kertynyt osaamista muun muassa bodyweight coachina. Lisäksi Nupulla on kokemusta joogaretriitin järjestämsestä sekä avantouintiin kannustavan viisiosaisen talviuinti tempauksesta. Hänen elämäntavoistaan välittyy zero waste -ajattelu sekä terveyden biohakkerointi.

Nupulta saat apua tietoisiin tekoihin sekä oman- että ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi yksilö tai yritystasolla!

Jenni Peräinen

Vastikään ensimmäisen yrityksensä Drawries Oy:n perustanut Jenni on intohimoinen itsensä kehittäjä, joka syttyy muiden vilpittömästä auttamisesta. Hänen osaamisensa painottuu somemarkkinointiin ja sisällöntuotantoon. Hän on muun muassa toteuttanut yli puolen vuoden mittaisen kaupallisen yhteistyön kauppakeskus Ideaparkin kanssa. Yrittäjyysopintojen opinnäytteen Jenni toteutti kohdeyritykselle aiheella mediavaikuttajien käytön suunnitelma somemarkkinoinnin tehostamiseksi. Vapaa-aikansa Jenni käyttää joko kilparatoja juosten, nuoria urheilijalupauksia valmentaen, tai luonnossa samoillen ja valokuvaten.

Jenniltä saat apua häikäisevän somepresenssin luomiseen joko itsellesi tai yrityksellesi!

Sinä?

Vaellus ei ole ainoastaan ylläpitäjiensä yhteisö, vaan avoin kaikille henkisestä kasvusta ja hyvinvoinnista  kiinnostuneille. Matkaan pääsee helpoiten, kun seuraa meitä somessa ja kommentoi rohkeasti omia ajatuksiaan eri postauksiin. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä. Myös sun tarinasi on enemmän kuin tervetullut julkaistavaksi blogissamme!

  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
IMG_20191205_174839