Vaellustytöt

Vaellus on saanut alkunsa meidän kolmen naisen lujasta ystävyydestä sekä intohimosta toisten auttamiseen. Opiskelijoina alkanut ystävyytemme syveni, kun kohtasimme hämmästyttävän paljon toisiamme yhdistäviä piirteitä. Näitä ovat muun muassa vankka urheilutausta, erityisherkkyys sekä erilaiset identiteetissä kohdatut kriisivaiheet.

 

Suurin Vaelluksen syntyyn vaikuttanut tekijä on kokemusasiantuntijuutemme syömishäiriön, stressiperäisen psykoosin sekä loppuunpalamisesta toipumisessa. Meistä jokainen on löytänyt tavan kääntää omat haasteensa kasvun mahdollisuudeksi. Tässäkin jälleen meitä kaikkia yhdistäväksi ponnistusjalustaksi on noussut Aki Hintsan Core. Toinen tärkeä yhteinen suunnannäyttäjämme on ollut terapeutti Tommy Hellsten. Lisäksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta Pohjoismaisen luonnon arvostaminen on saanut vaikutteita Raija ja Jouko Kivimetsän opeista.

 

Vaelluksen tarkoitus on voimaannuttaa. Siksi itsensä haastamista on tärkeää treenata vahvistamalla vuoroin vastavaikuttajalihasta, joka on tässä tapauksessa armollisuus. Elämä tapahtuu juuri nyt – tässä. Siksi haluamme jakaa kanssasi ajatuksen läsnäolon voimasta, liikunnan ilosta, hyvästä ruoasta ja elävöittävästä luonnosta. Tämä kaikki on osa elämän mittaista Vaellusta, johon haluamme kutsua sinut mukaan!

Maria, Nuppu & Evianna

Vaellus ei ole ainoastaan ylläpitäjiensä yhteisö, vaan avoin kaikille henkisestä kasvusta ja hyvinvoinnista  kiinnostuneille. Matkaan pääsee helpoiten, kun seuraa meitä somessa ja kommentoi rohkeasti omia ajatuksiaan eri postauksiin. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä. Myös sun tarinasi on enemmän kuin tervetullut julkaistavaksi blogissamme!

  • White Facebook Icon

Vaellusjourney

  • White Instagram Icon

vaellusjourney

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now